احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

تقدیر ارتش عراق از نقش الحشد الشعبی در پاکسازی شمال بغداد

یک فرمانده ارشد ارتش عراق از نقش الحشدالشعبی در پاکسازی منطقه‌ای در شمال بغداد تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ ستاد «احمد سلیم» فرمانده عملیات بغداد در ارتش عراق در مصاحبه‌ای گفت که نیروهای الحشد الشعبی نقش بزرگی در نابود کردن تروریست‌ها و رصد تحرکات آن‌ها در منطقه «الطارمیه» در شمال بغداد داشتند.

به نوشته وبگاه المعلومه، او در این خصوص اعلام کرد که منطقه الطارمیه و به طور کل شمال بغداد در بیش از شش ماه گذشته شاهد هیچ‌گونه فعالیت تروریست‌های داعش نبوده است و این موفقیت به این دلیل بوده که تروریست‌ها هیچ مجالی برای عرض اندام نداشتند و نیروهای مسلح عراق به همراه نیروهای اطلاعاتی و امنیتی دهها عملیات پاکسازی و انهدام مخفیگاههای تروریست‌ها انجام داده‌اند.

او همچنین از همکاری نیروی هوایی عراق و بمباران مواضع تروریست‌ها طبق اطلاعاتی که نیروهای اطلاعاتی در اختیار آن‌ها قرار داده بودند، تقدیر کرد. به گفته وی در ۲۴ ژانویه شش تروریست داعشی که یکی از آن‌ها از سرکردگان اصلی این گروهک بود پس از اینکه به دست نیروهای ارتش و الحشد الشعبی به محاصره در آمده بودند، در حمله هوایی ارتش عراق کشته شدند.

این فرمانده ارتش عراق همچنین گفت که تروریست‌ها مدام در حال تغییر مخفیگاههای خود هستند، چون در صورت باقی ماندن در یک نقطه هدف قرار می‌گیرند و نیروهای امنیتی و عملیاتی نیز مدام در حال کشف و انهدام این مخفیگاهها هستند.

به گفته سرتیپ «احمد سلیم» ساکنان این منطقه نیز همکاری تنگاتنگی با نیروهای ارتش و الحشد الشعبی دارند و از سوی دیگر عمده نیروهای الحشد در منطقه الطارمیه از خود ساکنان منطقه هستند و توانسته‌اند با رصد و کمین گرفتن در مسیر تروریست‌ها بسیاری از تروریست‌ها را کشته یا مجروح کنند.

منطقه الطارمیه بغداد را به سه استان مرتبط می‌سازد، از شمال به منطقه سامرا در استان صلاح‌الدین، از شرق به استان دیالی و از غرب نیز به استان الانبار راه دارد و این سه استان را به یکدیگر متصل کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر